Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (2023)

MATKAILKO ALABAMAN LASKENRANNIKOILLE JA MIETITSEKÄ PITÄÄ VIERAilla LASKEN RANNALLA TAI ORANSSIRANNALLE, ALABAMALLA?☀️ 🌊

Gulf ShoresjaOrange Beachovat kaksi perheystävällistä rantakaupunkia, jotka sijaitsevat Baldwinin piirikunnassa, Alabamassa kauniin Meksikonlahden varrella.

Kun suunnittelet Alabaman rantalomaa, monien ihmisten on vaikea päättää, missä kaupungissa yöpyä: Gulf Shores vs Orange Beach.

Onneksi tiedän paljon näistä molemmista suosituista rantakohteista, koska Asun lähellä! Olen erittäin innoissani voidessani jakaa kanssasiyhtäläisyydet ja erot Gulf Shoresin ja Orange Beachin välilläpaikallisen näkökulmasta.

Sukellaan siis sisään. Mitä se tulee olemaan?Gulf Shores vs Orange Beach?!!

Suunnitteletko matkaasi? Käytä alla olevia suosikkiresurssejamme!

🏨HotellitBooking.com
🏠Condos tai Beach HomesVrbo
MatkatViator
🚘Vuokra-autoTutustu autoihin

Mikä ranta on Nicer Orange Beach tai Gulf Shores?

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (2)

Sen määrittäminen, mikä ranta on“mukavampi”Gulf Shoresin ja Orange Beachin välillä on ehdottomasti subjektiivinen ja riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Molemmat rantakaupungit tarjoavat turmeltumattomia valkoisia hiekkarantoja ja kaunista vettä. Ne tarjoavat myös monenlaista viihdettä, ravintoloita ja ulkoilua.

Voisin kertoa suosikkini, mutta en halua sinun sulkevan yhtä pois vielä. Joten jatka lukemista saadaksesi selville, mikä on täydellinen rantakaupunkiSINÄ!

Kuinka kaukana Orange Beach ja Gulf Shores ovat?

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (3)

Kuten yllä olevasta interaktiivisesta kartasta näet, Orange Beach ja Gulf Shores sijaitsevatsuoraan seuraavaksitoisilleen Alabaman lahden rannikolla.

Thelähimmät suuret kaupungitOrange Beachiin ja Gulf Shoresiin ovat Pensacola, Florida ja Mobile, Alabama.

Orange Beach sijaitsee Gulf Shoresin itäpuolella ja on Floridaa lähin Alabama Beach. Itse asiassa Orange Beach päättyy Alabaman/Floridan osavaltion linjaan.

Orange Beachvie noin8 mailia rantaviivaaMeksikonlahdella. Tämä rantaviiva alkaa juuri sen jälkeenGulf State Park -paviljonkiGulf Shoresissa ja menee aina maailmankuuluun rantabaariin,Flora Bama. (Sijaitsee Alabaman/Floridan osavaltion linjalla.)

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (4)

Gulf Shoresvie noin 23 mailia rantaviivaa (mukaan lukien myös Fort Morganin alue) alkaenGulf State Park -paviljonkiGulf Shoresissa aina saaren loppuun astiMorganin linnake.

Tärkeimmät erot: Gulf Shores vs Orange Beach

Koska Gulf Shores ja Orange Beach ovat sisarkaupunkeja, jotka sijaitsevat aivan vierekkäin Meksikonlahdella, niillä on monia yhtäläisyyksiä.

Niitä kuitenkin onjoitakin merkittäviä erojanäiden kahden rantakaupungin välissä. Tutustutaanpa niihin, jotta voit päättää, mikä kaupunki sopii parhaiten Alabaman rantalomaasi!

ILMA: Gulf Shores vs Orange Beach

Suurin ero, jonka löydät Gulf Shoresin ja Orange Beachin välillä, tulee olemaantunnelmaajafiilis. Ja tunnelma voi tehdä tai katkaista matkan! Tämä on siis erittäin tärkeää!!

Gulf Shoresilla on enemmän"vanhempi"tuntuu kuin Orange Beach, kun taas Orange Beach tuntuu enemmänmoderni.

Orange Beachillä on myöstasokkaampituntuu kuin Gulf Shores. Mutta en missään nimessä oleskele Orange Beach on "tukainen", koska se ei todellakaan ole.

Lähestyessäsi Gulf Shoresin ranta-aluetta päätieltä Highway 59, löydät myös runsaasti ravintoloita, matkamuistomyymälöitä, viihdettä ja yrityksiä. Gulf Shores on varmasti hyvin rakennettu ja yhdellä alueella tapahtuu paljon.

Sanoisin myös, että Gulf Shoresissa on eläväisempi ja energisempi tunnelma. Aivan, paikasta, jossa valtatie 59 kohtaa rantatien, löydät suositun hauskan ravintolanHangoutja kuuluisa baariPink Pony Pub.

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (5)
Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (6)

Tällä Gulf Shoresin alueella järjestetään myös 2 suurta vuosittaista tapahtumaa:Hangout-musiikkifestivaalijaVuotuinen kansallinen katkarapufestivaali.

Näiden tekijöiden vuoksi Gulf Shores on enemmän"kiireinen"kaupunki, kun taas Orange Beach on enemmän"rento"kahdesta.

Kun matkustat Orange Beachin läpi, se tuntuu paljon rauhallisemmalta. Se ei ole yhtä rakennettu kuin Gulf Shores ja kaikki on vain hajallaan.

JOUKKO: Gulf Shores vs Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (7)

Koska Gulf Shoresilla on enemmän kaupallista toimintaa ja siellä järjestetään 2 suurta vuotuista festivaaleja, Gulf Shoresissa on yleensä paljon enemmän yleisöä.

Joten vaikka Gulf Shoresilla on "kiireisempi" tunnelma, Orange Beachilla on rennompi ja rauhallisempi tunnelma. Orange Beach on täydellinen niille, jotka etsivät rauhallisempaa ja rauhallisempaa rantalomaa.

Tämän vuoksi vuoden kiireisinä aikoina Orange Beachillä voi olla myös tungosta.

RANNAT: Gulf Shores vs Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (8)

Sekä Gulf Shores että Orange Beach ovat kauniitaleveä,valkoiset hiekkarannat.

Nämä rannat sopivat erinomaisesti rentoutumiseen, uimiseen, rantalentopallon pelaamiseen tai frisbeen tai jalkapallon heittämiseen.

Gulf Shoresin rannikolla on yleensä enemmän kerrostaloasuntoja ja hotelleja, kun taas Orange Beach tarjoaa luonnollisemman ja vähemmän tungosta rantakokemuksen.

VESI: Gulf Shores vs Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (9)

Joten sinulla on aina taatusti kauniita valkoisia hiekkarantoja Orange Beachilla ja Gulf Shoresilla. Kuitenkinveden värivoi vaihdella suuresti Alabaman lahden rannikolla.

Veden väri voi vaihdella kauniista kirkkaasta vihreästä tummempaan siniseen/ruskeaan väriin.

Jos etsit "kirkasta vettä", sinulla on paremmat mahdollisuudet nähdä kirkasta vettä Orange Beachillä. Tämä johtuu siitä, että mitä lähemmäs Floridaa pääset, sitä kirkkaampaa vesi on.

Jotkut enitenkauniita kirkasvetisiä rantoja maailmassasijaitsevat vain muutaman kilometrin kauempana itään Floridassa. Olen huomannut, että vesi on aina paljon kauniimpaa Florida Panhandlessa Pensacola Beachistä Destinin alueelle.

VESIURHEILU / AKTIIVISUUS: Gulf Shores vs Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (10)

Sekä Gulf Shores että Orange Beach tarjoavatrunsaasti vesiaktiviteetteja. Löydät monia yrityksiä, jotka vuokraavat veneitä, kajakkeja ja vesiskoottereita. Voisit vaikka purjehtia! 🚤

Kun vierailet Alabaman lahden rannikolla, adelfiiniristeilyon pakko. On uskomatonta nähdä delfiinien hyppäämässä vedestä sisään ja ulos rinnallasi! 🐬 Löydät delfiiniristeilyjä tarjoavat yritykset lähtevät Orange Beachin eri venesatamista.

Molemmat rantakaupungit sopivat myös erinomaisesti kalastusmahdollisuuksiin sekä rannikolla että offshoressa. 🎣 Myös charter-kalastusretkiä on saatavilla helposti. Löydät useimmat näistä sijaitsevat myös Orange Beachillä.

Orange Beachin takialukuisia venesatamia,Orange Beach on loistava vaihtoehto niille, joilla on oma vene tai aikovat vuokrata sellaisen.

MUUT ULKOPUOLISET: Gulf Shores vs Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (11)

Gulf Shores on myös kotiGulf State Park, joka tarjoaa vaellus- ja pyöräilyreittejä, leirintäalueita ja kalastuslaiturin.

Gulf State ParkissaHugh S. Branyonin takamaapolkutarjoaa yli 28 mailia päällystettyjä polkuja, jotka sopivat pyöräilyyn ja kävelyyn. Tämä polku yhdistää Gulf Shoresin ja Orange Beachin kaupungit.

Perheeni rakastaa pyöräilyä täällä. Polun varrelta löydät“Boulder Park”hauska kalliokiipeilyalue, joka sopii lapsille ja jopa aikuisille kiipeilyyn!

Gulf State Parkissa vieraileminen ja pyöräily on hauskaa perheaktiviteettia Gulf Shoresissa ja Orange Beachissä.

RUOKAILU: Gulf Shores vs Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (12)

Sekä Orange Beach että Gulf Shores tarjoavat alaaja valikoima rento ruokailuvaihtoehtojamukaan lukien tuoreita mereneläviä ja rantaruokailukokemuksia. Jotkut suosikkini rento ruokailumahdollisuuksista Gulf Shoresissa ovatLuLu's Gulf ShoresjaHangout.

Orange Beachillä minun suosikkini ovatPersianlahti,Koboltti,Rubiini Tohveli(brunssi) jaPlaya Sportsman Marinassa.

Mielestäni Orange Beach on parempi paikka enemmänhienoja ruokailukokemuksia. Jotkut suosikkini fine dining -ravintoloistani tai tasokkaista ravintoloistani Orange Beachillä, joista mieheni ja joista pidän treffiillan viettoon, ovatFisher's Yläkerrassa Orange Beach Marinassa,Louisiana Lagniappe, jaMatkailijat.

OSTOKSET: Gulf Shores vs Orange Beach

Sekä Gulf Shores että Orange Beach tarjoavatpaikalliset putiikit,rantavaatekaupat,matkamuistomyymälöitä, jalisää!

Gulf Shores Parkwayltä (valtatie 59) Gulf Shoresin sydämessä löydätMatkamuistokaupunki(matkamuistomyymälä, jossajättiläinen walk-in hai).

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (13)

Alvins Island on toinen loistava paikka noutaa Gulf Shores -matkamuistosi tai rantavaatteesi.

Orange Beachiltä löydät myös Souvenir Cityn sekä Alvins Islandin. Näiden lisäksi heillä on myös hämmästyttäväRon Jon Surf ShopOrange Beachillä.

Matkamuistokaupan lisäksi loistava paikka käydä ostoksillaWharf. Wharf on eloisa viihde- ja ostoskeskus Orange Beachillä.

Täältä löydät ainutlaatuisia vaatteita, asusteita, rannikkoteemaa ja paljon muuta. Wharfissa järjestetään myös live-konsertteja, tapahtumia, iltaisia ​​laservaloesityksiä, elokuvateatteri ja maailmanpyörä.

Gulf Shores vai Orange Beach: kumpi on parempi perhelomalle?

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (14)

Sekä Gulf Shores että Orange Beach ovatupeita kohteita perhelomalle. Ne tarjoavat laajan valikoiman nähtävyyksiä, aktiviteetteja ja majoitusta.

Et todellakaan voi mennä pieleen perheen lomalle. Ja minkä tahansa valitsetkin, voit aina mennä toiseen tutkimaan ja nauttimaan. Loppujen lopuksi ne ovat aivan vierekkäin ja vain lyhyen ajomatkan päässä!

Kuinka minä tekisinvalitse täydellinen Alabaman rantakaupunkilomallesi on seuraava:

  • Etsitkö eristäytynempää tunnelmaa? Jos on, valitse Orange Beach!
  • Haluatko päästä mahdollisimman lähelle kaikkea toimintaa? Jos on, valitse Gulf Shores!
  • Etsitkö edullisempaa majoitusta? Jos on, valitse Gulf Shores!
  • Etsitkö tasokkaampaa majoitusta? Jos on, valitse Orange Beach!
  • Jos olet neutraali edellä mainitun suhteen, aloita valitsemalla suosikkimajoituksesi ja jatka sieltä!

Alabama Beachin lomamajoituksesi valitseminen

Kun valitset majoitusta Alabaman rantalomalle, sinun on ensin selvitettävä, millaisessa majoituksessa haluat yöpyä.

Jos etsit runsaasti tilaa ja useita kylpyhuoneita ja haluat tehdä osan tai kaikki ruoanlaitto, niinasunnon vuokraaminensaattaa olla paras vaihtoehto perheellesi.

Jos haluat, että sinulla on helppous ja mukavuushotellissa yöpyminenniin hotelli saattaa olla parempi vaihtoehto perheellesi.

Niille, jotka ovat abudjetti, Gulf Shores on paras vaihtoehtosi. On myös monia hotelleja, joissa voit yöpyä rannan ulkopuolella säästääksesi rahaa.

Niille jotka pitävätmodernit ja ylelliset mukavuudet, löydät useimmat ylellisemmistä asunnoista sijaitsevat Orange Beachillä.

Parhaat nähtävyydet Gulf Shoresissa

Auttaaksemme sinua määrittämään, sopivatko Gulf Shores tai Orange Beach sinulle, puhutaanpa tästäparasta tekemistä Gulf Shoresissa.

Rentoudu rannoilla

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (15)

Gulf Shores on tunnettu siitäkauniita valkoisia hiekkarantoja. Vietä päivä oleskelua, uintia ja auringosta nauttien Persianlahden rannikolla. ☀️

Tutustu Gulf State Parkiin

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (16)

Tutustu Gulf State Parkiinollessaan Gulf Shoresissa. Gulf State Park tarjoaa kilometrejä vaellus- ja pyöräilyreittejä, kalastuslaiturin, luontokeskuksen ja kauniin leirintäalueen.

Älä missaa mahdollisuutta tutustua puiston monipuolisiin ekosysteemeihin ja ehkä jopa nähdä alligaattori! 🐊

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (17)

Katso Eläimet Alabama Gulf Coast -eläintarhassa

Alabama Gulf Coastin eläintarhaon yksi parhaista asioista Gulf Shoresissa lasten kanssa. Heillä on täällä laaja valikoima eläimiä, mukaan lukien leijonat, tiikerit, kirahvit, lemurit, matelijat ja kengurut. 🦁 🐅 🐢 🦘

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (18)

Eläintarha tarjoaa myös monia interaktiivisia kokemuksia ja koulutusohjelmia.

Nauti vesiurheilusta

Yksi parhaista asioista Gulf Shoresissa onpäästä ulos veteen. Harrasta jännittäviä vesiurheilulajeja, kuten vesihiihtoa, purjelautailua, melontaa tai melontaa.

Gulf Shoresissa on monia vuokramyymälöitä ja matkanjärjestäjiä, jotka tarjoavat laitteita ja opastusta.

Vieraile Watervillessä Yhdysvalloissa

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (19)

Waterville Yhdysvalloissaon toinen Gulf Shoresin parhaista asioista. Waterville on puoliksi vesipuisto / puoliksi huvipuisto.

Täältä löydät jännittäviä vesiliukumäkiä, aaltoaltaita, mikroautoja, minigolfia, vuoristoradan, pelihallin, pakohuoneita ja paljon muuta!

HAUSKA SEIKKA: Waterville Yhdysvalloissaoli ensimmäinen työpaikkani. Työskentelin täällä 16-vuotiaana lahjatavaraliikkeessä!

Pidä hauskaa Radalla

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (20)

RaitaGulf Shoresissa Alabamassa on suosittu koko perheen viihdekeskus, joka tunnetaan kaikenikäisille karting-radoistaan.

Heillä on myös puskuriveneitä, minigolfia, lastenajeluita ja pelihalli. The Track on vilkas ja vauhdikas kohde hauskanpitoon ja jännittämiseen Gulf Shoresissa.

Osallistu tapahtumaan tai festivaaleille

Gulf Shores on kotipaikkakaksi suurta vuotuista juhlaajoka vuosi.

Toukokuun lopussa,Hangout-musiikkifestivaalitapahtuu aivan Gulf Shoresin kauniilla rannoilla. Tämä on valtava viikonloppumusiikkifestivaali, jossa on joitain viihteen suurimmista esiintyjistä!

Lokakuussa,Vuotuinen kansallinen katkarapufestivaalitapahtuu viikonlopun aikana. Festivaali esittelee paikallisten ravintoloiden ja myyjien erilaisia ​​katkarapuruokia ja mereneläviä.

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (21)

Festivaaleilla on myös elävää musiikkia, taide- ja käsityömyyjiä sekä lasten toimintaa.

Syö LuLussa ja/tai The Hangoutissa

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (22)

LuLu's Gulf ShoresjaHangoutovat kaksi suosikkiravintolaani Gulf Shoresissa. Nämä ravintolat ovat niin hauskaa koko perheelle.

Molemmissa ravintoloissa on hiekkaalueita, joissa lapset voivat leikkiä. Heillä on myös elävää musiikkia ja muita hauskoja tapahtumia.

LuLu's at Gulf Shoresissa on myös pelihalli ja köysirata. He tekevät myös hiuskääreitä ja airbrush-tatuointeja.

HAUSKA SEIKKA:LuLu’s Gulf Shoresin omistaa kuuluisan laulajan Jimmy Buffetin sisar, Lucy “LuLu” Buffett.

Pelata golfia

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (23)

Olitpainnokas golfaajatai haluatko vain pitää hauskaapelaa minigolfia, Gulf Shores tarjoaa sinulle molemmat golfvaihtoehdot.

Gulf Shores on golfin ystävien paratiisi lukuisilla mestaruuskentillä, jotka tarjoavat kauniit näkymät ja haastavan pelin.

Gulf Shoresissa on myös muutamia perheen hauskoja minigolfkenttiä, mukaan lukien suosikkini,Merirosvot Island Adventure Golf.

Orange Beachin parhaat nähtävyydet

Nyt kun tiedät parhaat asiat Gulf Shoresissa, katsotaanpa nytparasta tekemistä Orange Beachillä!

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (24)

Rentoudu rannoilla

Orange Beach ylpeileeturmeltumattomia rantojatäydellinen auringonottoon, uimiseen ja hiekkalinnojen rakentamiseen. Nauti rauhasta ja nauti Alabaman lahden rannikon kauneudesta Orange Beachillä.

Ota delfiiniristeily

Yksi Orange Beachin parhaista asioista on pitää hauskaadelfiiniristeily. Ei ole mitään muuta kuin tuntea tuulen ihoa vasten ja katsella delfiinien leikkimistä ja uintia veneen rinnalla.

Se on varmasti ikimuistoinen kokemus kaiken ikäisille!

Pidä hauskaa Adventure Islandilla

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (25)

Seikkailusaarion perheystävällinen huvipuisto Orange Beachillä, jossa on mikroautoja, puskuriveneitä, minigolfia, mustavalaista sisäminigolfia, puskuriveneitä, lasertunniste ja pelihalli.

Voi, ja siellä on 5-kerroksinen tulivuori, joka purkautuu tulella ja äänellä!

Tutustu Wharfiin

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (26)

TutkiminenWharfon yksi Orange Beachin parhaista tekemistä. Wharf on vilkas rantaviihdealue, joka tarjoaa ostos-, ruokailu- ja viihdemahdollisuuksia.

Myös sijaitsee WharfissaWharfin amfiteatteri.Jotkut musiikin suurimmista esiintyjistä esiintyvät täällä, joten varmistatarkista, esiintyykö kukaanlomasi aikana Alabaman lahden rannikolle.

Muita hauskoja asioita The Wharfissa ovat maailmanpyörällä ajaminen, elokuvan katselu teatterissa tai iltaisten laservaloesitysten katsominen.

Vesiurheilu

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (27)

Yksi Orange Beachin parhaista asioista onulos kauniille vesilleja nauti siitä! Melonta, melontalautailu, vesihiihto ja purjelautailu ovat kaikki suosittuja Orange Beachillä.

Orange Beachillä on myös runsaasti vuokrattavia liikkeitä varusteita ja opastettuja seikkailuja varten. Siellä on myös paljon venesatamia, joista voit aloittaa seikkailusi!

Syö The Gulfissa

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (28)

Mikään matka Orange Beachille ei ole täydellinen ilman syömistä kloPersianlahti. Gulf on yksi suosikkiravintoloistani Orange Beachillä.

Se on ainutlaatuinen siinä mielessä, että ravintola on rakennettu käyttämällä uudelleenkäyttöisiä rahtikontteja. He tarjoavat herkullisia ruokia, kuten hampurilaisia, perunoita, kalatacoja ja katkaraputacoja kauniissa ulkorannan lahden edessä.

Rakastan istua ulkona, nauttia ateriasta samalla kun katselen veneitä! Se on vain niin kaunis, rentouttava ympäristö!

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (29)

Siirry Passiin

PassiOrange Beachissa Alabamassa on kaunis vesiväylä, jossa Meksikonlahti ja Perdido Bay kohtaavat.

Se on suosittu paikka veneilyyn ja rannasta nauttimiseen.

Pass on yksi suosikkipaikoistani nauttia rannasta Alabaman lahden rannikolla, koska se on niinkaunis, viehättävä paikka. Aivan Perdido Bay Bridgen alla sijaitseva vesi on melko rauhallista ja kirkasta, joten se sopii erinomaisesti niille, joilla on lapsia.

Täällä on myös hyvin yleistä nähdä delfiinejä ja pelikaaneja. Näet myös lukuisia veneitä ja ehkä jopa merirosvolaivan risteilyssä täällä!

Mitä nähtävää ja tekemistä kohteen Orange Beach ja Gulf Shores lähellä on

Sinun ei tarvitse olla yhdessä paikassa koko rantaloman ajan.

Seuraavat ovat erinomaisia ​​vaihtoehtoja tekemistä Orange Beachin ja Gulf Shoresin lähellä. Ne kaikki sijaitsevatFoley, Alabamavain lyhyen ajomatkan päässä kauniilta rannoilta.

Vieraile OWA:ssa

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (30)

Jos vierailet Gulf Shoresin tai Orange Beachin alueella lasten kanssa, niinOWAon pakko! Ja jos et myöskään vieraile lasten kanssa, mene OWA:han! Koska se on vain niin mahtavaa!!

OWAkoostuuTropic Falls OWA:ssajaOWA-alueen keskusta.

Tropic Falls OWA:ssa onhuvipuistoja ansisävesipuisto! Tropic Fallsissa on ajeluja kaiken ikäisille, aina pienimpien taaperoiden lastenajeluista äärimmäisiin jännityksiin. Ja haluan vain kertoa teille, että tämä puisto on koskematon ja erittäin puhdas!

Mutta vaikka et olisikaan huvipuistojen ystävä, mene OWA:han kävelemään ja nauttimaan Downtown OWA -alueesta. Täältä löydät monia ravintoloita ja kauppoja erittäin kauniissa ympäristössä.

Shoppaile Tanger Outletissa

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (31)

Jos haluat tehdä vakavia ostoksia Gulf Shoresissa tai Orange Beachissa, sinun on mentäväTangerin myyntipisteetFoleyssa, Alabamassa. Tanger Outlets sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Alabama Gulf Coastin kauniista rannoista.

Tanger Outlets on suosittu ostoskohde, joka tarjoaa valtavan valikoiman merkkivaatteita, jalkineita, asusteita ja kodintarvikkeita.

Vain muutamia täältä löytyvistä brändeistä ovat Nike, Gap, Old Navy, Under Armour, Columbia, American Eagle, Aerie, Ann Taylor, Kate Spade ja Polo Ralph Lauren.

Siellä on myös ruokakenttä, mini-, golfkenttä ja varjoisa leikkipaikka lapsille.

Syö Lambert's Cafessa

Lambertin kahvilaFoleyssa, Alabamassa, on kuuluisa ja rakastettu ravintola, joka tunnetaan eteläisestä keittiöstään ja vilkkaasta tunnelmastaan.

He ovat kuuluisiakuumia rullia heittelemälläasiakkaille lisäämällä hauskan ja interaktiivisen elementin ruokailukokemukseen. Lambert's tarjoaa runsaita etelän ruokia, mukaan lukien niiden rajattomat herkulliset sivut.

Henkilökunta on tunnettu vieraanvaraisuudestaan, ja ravintola on täynnä ainutlaatuisia muistoesineitä. Lambert's on Alabaman lahden rannikon matkailijoiden pakollinen käyntikohde. Ne tarjoavat herkullista ruokaa ja unohtumattoman ruokailukokemuksen.

Missä yöpyä Gulf Shoresissa, Alabamassa

Asunnot tai Beach Homes Gulf Shoresissa

Suurin osa Gulf Shoresin majoituspaikoista onasunnot tai rantatalotjonka voit vuokrata.

Suosittelen käyttöäPAJUjos olet kiinnostunut tilavasta huoneistosta tai rantakodista Gulf Shoresissa.

Lodge Gulf State Parkissa, Hilton-hotelli

Lodge Gulf State Parkissa, Hilton-hotelli, on kaunis rantalomakohde Gulf Shoresissa, Alabamassa. Se tunnetaan ympäristöystävällisestä lähestymistavasta ja upeista näkymistä Meksikonlahdelle.

Huoneet ovat viihtyisiä, ja niissä on parveke tai patio. Lomakeskus tarjoaa loistavia ruokailumahdollisuuksia paikallisista ja kestävistä raaka-aineista. Vieraat voivat nauttia rannasta, uima-altaasta, kuntokeskuksesta ja polkupyöristä.

Koska tämä hotelli sijaitsee Gulf State Parkissa, se on myös loistava paikka rentoutua ja tutustua luontoon.

Missä yöpyä Orange Beachillä, Alabamassa

Asunnot tai rantakodit Orange Beachillä

Aivan kuten Gulf Shores, useimmat Orange Beachin majoitusvaihtoehdot ovatasunnot tai rantatalotjonka voit vuokrata.

Suosittelen käyttöäPAJUjos olet kiinnostunut tilavasta huoneistosta tai rantakodista Orange Beachissä, Alabamassa.

Perdido Beach Resort

Perdido Beach ResortOrange Beachissa, Alabamassa, on huippuluokan rantahotelli, jossa voit nauttia ylellisestä ja rentouttavasta lomasta.

Lomakeskuksesta on kauniit näkymät Meksikonlahdelle, ja se tarjoaa viihtyisiä huoneita, joissa on modernit mukavuudet.

Voit rentoutua sisä- tai ulkouima-altaalla tai rannalla. Tarjolla on myös monia upeita ruokailuvaihtoehtoja, joissa tarjoillaan herkullisia ruokia.

Lomakeskus sijaitsee erinomaisella paikalla ulkoiluun, kuten vesiurheiluun ja kalastukseen. Kaiken kaikkiaan Perdido Beach Resort on loistava paikka ikimuistoiseen ja nautinnolliseen rantalomailuun.

Hampton Inn & Suite Orange Beach / Gulf Front

Hampton Inn & Suites Orange Beach/Gulf Front on suosittu rantahotelli Orange Beachillä, Alabamassa.

Siinä on mukavat huoneet ja erinomaiset mukavuudet, joista asiakkaat voivat nauttia. Voit uida ulkouima-altaassa tai rentoutua rannalla.

Ne tarjoavat ilmaisen aamiaisen aamuisin ja ilmaisen Wi-Fi:n koko hotellissa. Hotelli sijaitsee kätevällä paikalla lähellä nähtävyyksiä ja aktiviteetteja. Kaiken kaikkiaan Hampton Inn & Suites on upea paikka yöpyä rantalomalla Orange Beachillä.

Usein kysytyt kysymykset - Gulf Shores tai Orange Beach

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (32)

Kumpi on hiljaisempi Gulf Shores vai Orange Beach?

Yleisesti,Orange Beachon yleensä hiljaisempi ja rauhallisempi verrattuna Gulf Shoresiin. Orange Beach tarjoaa yleensä rauhallisemman ja rennomman tunnelman. Gulf Shoresin rannikkoa pitkin tapahtuva kehitys sisältää suuremman keskittymän hotelleja, asuntoja, viihdettä ja yrityksiä, jotka voivat edistää eloisampaa ja vilkkaampaa rantamaisemaa.

On tärkeää huomata, että hiljaisuuden taso voi vaihdella vuodenajasta ja kunkin kohteen tietyistä paikoista riippuen. Turistisesonkien tai suosittujen tapahtumien aikana sekä Gulf Shoresissa että Orange Beachissä voi olla enemmän väkeä ja toimintaa. Jos haluat hiljaisemman kokemuksen, harkitse vierailua ruuhka-aikoina tai jommankumman kohteen vähemmän ruuhkaisia ​​alueita.

Kuinka kaukana ovat Orange Beach ja Gulf Shores?

Orange Beach ja Gulf Shores sijaitsevat aivan vierekkäin. Orange Beach sijaitsee Gulf Shoresin itäpuolella ja on Floridan lähin rantakaupunki. Itse asiassa Orange Beach päättyy Alabaman/Floridan osavaltion linjaan.

Millä rannalla on kirkkain vesi Alabamassa?

Kirkkain vesi, jonka löydät Alabamasta, tulee olemaan Orange Beachillä. Orange Beachin veden väri voi kuitenkin vaihdella. Joinakin päivinä vesi on hyvin kirkasta vihreänsinistä ja toisina päivinä tummemman sinistä.

Mille lentokentälle lennän kohteeseen Gulf Shores tai Orange Beach, Alabama?

Theparas lentoasema Gulf Shoresiin tai Orange Beachiinon Pensacolan kansainvälinen lentokenttä.

Kumpi on parempi: Gulf Shores vs Orange Beach?

Gulf Shores vs Orange Beach: kumpi on parempi? Paikallisen näkökulma (33)

"Kumpi on parempi?"Gulf Shoresin ja Orange Beachin välillä riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi. Jos pidät vilkkaasta ja vilkkaasta rantatunnelmasta, jossa on runsaasti viihdevaihtoehtoja, Gulf Shores voi olla ihanteellinen valinta sinulle.

Jos kuitenkin haluat hiljaisemman ja seesteisemmän rantakokemuksen keskittyen luonnon kauneuteen ja kalastusmahdollisuuksiin, Orange Beach saattaa olla enemmän sinun makuusi.

Eli kumpi on parempi,“Gulf Shores vs Orange Beach?”Mitä mieltä sinä olet?

Kerron nyt suosikkini!!!

🥁 RUMMUN ROLL!!!!!

Suosikkini Alabama Beach Town onOrange Beach. 🍑 Rakastan Orange Beachia sen tunnelman, ruokailumahdollisuuksien, The Wharfin, The Passin ja sen yleisen tunnelman vuoksi!

Joten kuka tietää, ehkä näet minut Orange Beachillä ollessasi rantalomallasi Alabamassa!

Yhteenveto: Gulf Shores vs Orange Beach

Tiivistettynä,Gulf Shores ja Orange Beachovat molemmat upeita vierailukohteita Alabaman Persianlahden rannikolla.

Gulf Shoresissa on kiireisempi ja eloisampi ilmapiiri, kun taas Orange Beach on rauhallisempi ja rennompi.

Jos pidät vilkkaasta rannasta, jossa on paljon aktiviteetteja, Gulf Shores on hyvä valinta. Mutta jos haluat hiljaisemman ja rauhallisemman rantakokemuksen, Orange Beach on parempi vaihtoehto.

Jos sinulla on budjetti, löydät todennäköisesti edullisempia vaihtoehtoja Gulf Shoresista.

Jos pidät nykyaikaisemmasta ja ylellisemmästä lomatyylistä, Orange Beach on luultavasti paras vaihtoehto sinulle.

Kuitenkin molemmatOrange Beach ja Gulf Shoreson kauniita rantoja, ystävällisiä ihmisiä, perheystävällisiä aktiviteetteja, vesiurheilua ja herkullisia mereneläviä. Joten riippumatta siitä, minkä valitset, sinulla on varmasti upea aika!

SUOSITELTUA LUKEMISTA:

Destin vs Pensacola: Kumpi sinun pitäisi valita seuraavalle rantalomasi?

Aja Fort Lauderdalesta Key Westiin: Opas tälle bucket-listamatkalle! {2023}

FAQs

Which is better Gulf Shores or Orange Beach Alabama? ›

The Wrap-Up: Gulf Shores vs Orange Beach

If you like a busy beach with lots of activities, Gulf Shores is a good choice. But if you want a more quiet and calm beach experience, Orange Beach is a better option. If you are on a budget, you most likely will find more budget-friendly options in Gulf Shores.

What is the difference between Gulf Shores and Orange Beach? ›

Gulf Shores is larger than Orange Beach in terms of size — with more coastline compared to Orange Beach — so it offers more variety when it comes to beaches.

How far apart is Gulf Shores and Orange Beach? ›

Gulf Shores and Orange Beach are located approximately 6 miles from each other and are separated by Gulf State Park.

What is the clearest beach in Gulf Shores Alabama? ›

Nothing compares to Alabama's beautiful Gulf Coast beaches, which attract many visitors each year. One of these beaches even has the clearest water in Alabama whose color rivals the Caribbean. This beach is the one and only Fort Morgan Beach.

What is so special on Orange Beach Alabama? ›

Explore Orange Beach. A great family beach vacation spot, Orange Beach, Alabama, offers offer wonderful dining experiences, dolphin-sighting cruises, championship golf courses, fishing charters and nature hikes. Choose from national hotel and motel chains, camping or a variety of beach houses for your stay.

Is Orange Beach Alabama water clear? ›

The Gulf Shores and Orange Beach area is a tranquil region with a moderate climate (that means warm temperatures and sun-soaked skies year-round) and crystal clear blue-green water.

Is the water pretty in Orange Beach Alabama? ›

On the other hand, Orange Beach in Alabama is known for its laid-back atmosphere, water sports, rich Native American history, and cultural experiences. The beaches here have greenish-blue waters and a quieter nightlife scene.

Does Gulf Shores have white sand and clear water? ›

In Gulf Shores and Orange Beach, the name tells the story – miles of pristine white quartz sand washed by blue-green Gulf waters.

Is Orange Beach Alabama worth visiting? ›

Gulf Shores and Orange Beach are charming beach communities alive and vibrant, with a good mix of the young and old bringing excitement to the area. You'll find unique attractions, incredible dining experiences, fantastic lodging options,and adventure on and off the water.

What months are best for Gulf Shores? ›

The best times to visit Gulf Shores are March through May and September through November.

Can you swim in the ocean in Orange Beach Alabama? ›

There are many white sandy beaches in the southern part of the state. Waters are usually warm enough to spend the day swimming at the beach. Popular destinations include Gulf Shores Beach and Orange Beach.

Can you swim in the ocean at Gulf Shores? ›

The City of Gulf Shores provides seasonal lifeguard services between March and October and encourages the public to swim at the protected public swimming areas (Gulf Place, West 6th Street, and Lagoon Pass) when lifeguards are present.

What is the most visited beach in Alabama? ›

West Beach is one of the most popular beach destinations in Alabama, and for a good reason. The beaches are beautiful, and offer tons to do in the area. You can spend your sweet time lounging on the beach or take a relaxing stroll along the pier. If you're feeling adventurous, try parasailing or jet skiing.

Which beach in Alabama has the clearest water? ›

The Hidden Beach In Alabama With Clear Waters That Rival The Caribbean. Alabama is well known for its beautiful Gulf Coast beaches. Fort Morgan Beach is a hidden beach with the clearest water in Alabama.

Does Orange Beach Alabama have white sand beaches? ›

The white, sandy beaches of Gulf Shores, Orange Beach, and Dauphin Island are popular vacation destinations for Alabamians and out-of-state tourists. The fine quality of the sand and gentleness of the surf make for some of the prettiest beaches in the world and are the top tourist destination in the state.

Can you swim in the water at Gulf Shores Alabama? ›

The City of Gulf Shores provides seasonal lifeguard services between March and October and encourages the public to swim at the protected public swimming areas (Gulf Place, West 6th Street, and Lagoon Pass) when lifeguards are present.

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated: 10/14/2023

Views: 6089

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.