Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (2023)

Sisällysluettelo

Disney Springs ja Disney BoardWalk ovat kaksi suosituinta aluetta Walt Disney World Resortissa Orlandossa, Floridassa.

Jokainen tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen ja erilaisia ​​mukavuuksia ja viihdevaihtoehtoja, jotka voivat vaikuttaa matkaasi dramaattisesti.

Tässä artikkelissa kerron yksityiskohtaisesti molemmista Disney-alueista, niiden tarjonnasta ja suosikkiominaisuuksistani, joiden avulla voit viettää aikaasi hyvin!

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (1)

Disney Springs vs Disney Boardwalk: lyhyt esittely

Mikä on Disney Springs?

Disney Springs, joka tunnettiin aiemmin nimellä Downtown Disney, on ostos-, ruokailu- ja viihdekeskus, joka on saanut inspiraationsa Floridan viehättävistä rantakaupungeista. Joten vietitpä päivän SeaWorldissä tai Disney Worldissä, kaikki ovat tervetulleita tänne!

Disney Springsin tuotemerkki muutettiin vuonna 2015, ja se laajennettiin kattamaan neljä erillistä aluetta:

 • Markkinapaikka
 • Laskeutuminen
 • Keskusta
 • länsipuoli

Vierailijat voivat nauttia ilmaisista nähtävyyksistä ja tarjouksista jokaisessa neljässä eri paikassa.

Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, mitä voit löytää kustakin niistä. Saat ladattavan esitteen napsauttamallatässä.

Markkinapaikka

Tämä on perheystävällinen alue, jossa on lukuisia kauppoja ja ravintoloita. Täältä löydät maailman suurimman Disney-hahmokaupan, World of Disneyn. Siellä on myös muita ainutlaatuisia liikkeitä, kuten LEGO Store, jossa lapset voivat leikkiä ja rakentaa samalla, kun vanhemmat tekevät ostoksia.

Laskeutuminen

Aiemmin Pleasure Island -nimellä tunnettu The Landing on nykyään ranta-alue, jossa on useita tasokkaita ja talon omia ravintoloita. Se tarjoaa yhdistelmän korkeatasoisia ruokia, kuten The BOATHOUSE ja Morimoto Asia, sekä rentoja vaihtoehtoja. Täältä löydät myös ainutlaatuisia putiikkeja ja viihdepaikkoja, mikä tekee siitä loistavan paikan rauhallisiin iltoihin.

Keskusta

Town Center on suunniteltu muistuttamaan klassista Floridan kaupunkia, ja siellä on erilaisia ​​huippuluokan vähittäiskauppoja ja nopeita rentoja ruokailumahdollisuuksia. Se on suunniteltu kauniisti espanjalaisella elpymisarkkitehtuurilla ja sarjalla kuplivia jousia. Kaupungin keskustasta löydät suosittuja kauppoja, kuten Sephora, Anthropologie ja Zara.

länsipuoli

West Side on urbaanimpi tunnelma, ja siellä on useita viihdepaikkoja, kuten House of Blues ja Cirque du Soleil -teatteri. Siellä on myös enemmän ruokailumahdollisuuksia ja kauppoja sekä AMC Disney Springs 24, suuri elokuvateatteri.

Jokaisella näistä Disney Springsin alueista on oma luonteensa ja tunnelmansa, ja ne tarjoavat vierailijoille erilaisia ​​ostos-, ruokailu- ja viihdekokemuksia.

Se on myös ihanteellinen paikka rauhalliselle iltakävelylle, Disney-tuotteiden ostoksille tai yksinkertaisesti uppoutuaksesi eloisaan Disney-tunnelmaan.

Mikä on Disney BoardWalk?

Disney BoardWalk on viehättävä, neljänneksen mailin pituinen kävelykatu, joka sijaitsee Walt Disney World Resortissa. Se muistuttaa 1940-luvun rannikkokaupunkeja, ja se kiehtoo vierailijat nostalgisella viehätysvoimallaan ja eloisalla tunnelmallaan.

Disney BoardWalk on kätevästi kätkeytyneenä väliinEPCOT ja Disneyn Hollywood Studiosja sinne pääsee kävellen tai veneellä näistä puistoista. Asun yleensä osoitteessaDisney Beach Club Resorttai Disneyn Yacht Club Resortiin, jonne on helppo päästä Crescent Laken toisella puolella.

Disney BoardWalk isännöi useita viehättäviä kauppoja, ravintoloita ja yöelämän paikkoja. Ruokailuvaihtoehdot vaihtelevat rennon rantakatutyylisestä ruokakojuista tasokkaaseen ruokailuun Flying Fishin kaltaisissa paikoissa. Iltaviihdettä kaipaaville Boardwalkilla on paikkoja, kuten Atlantic Dance Hall ja Jellyrolls, vilkas kaksintaistelupianobaari.

Tämä alue tarjoaa myös monenlaista virkistystoimintaa. Voit vuokrata surrey-pyörän tutustuaksesi BoardWalkiin tai nauttia rauhallisesta kävelystä luonnonkauniilla näkymillä järvelle. Iltaisin BoardWalk herää eloon katutaiteilijoiden, mukaan lukien taikurien ja muusikoiden, kanssa, mikä lisää vilkasta ja lumoavaa ympäristöä.

(Video) Disney Springs and Universal CityWalk in Orlando, Florida

Majoitusta on saatavilla myös itse BoardWalkilla, ja lomakohteet on suunniteltu sopimaan merenrantateemaan. Näitä ovat Disney's Boardwalk Inn ja Disney's Boardwalk Villas, jotka tarjoavat kätevän ja mukaansatempaavan oleskelun vieraille (tällä hetkellä kunnostetaan).

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (4)

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Pikayhteenveto

Tässä on taulukko, jossa verrataan keskeisiä eroja Disney Springsin ja Disney BoardWalkin välillä.

Tärkeimmät tiedotDisney SpringsDisney BoardWalk
Avauspäivämäärä22. maaliskuuta 19751. heinäkuuta 1996
Disneyn kiinteistön koko120 hehtaaria24 hehtaaria
Kauppojen lukumäärä994
Ruokapaikkojen määrä689
Nähtävyyksien määrä194
Hotelli kiinteistölläEiJoo
Tuntiaklo 10–23;
klo 10.00-23.30
(Perjantai lauantai)
6.30–22

Huomaa:Aukioloajat ja muut tiedot vaihtelevat sesongin mukaan tai yrityksen tarpeen mukaan. Suosittelen, että tarkistat yksityiskohdat ennen vierailusi päivämääriä saadaksesi viimeisimmät tiedot.

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (5)

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Sijainti

Kuten aiemmin mainitsin, Disney Springs on suurempi kuin Disney BoardWalk. Disney Springs on 120 hehtaaria, kun taas Disney BoardWalk on vain 24 hehtaaria. Tämä tarkoittaa, että Disney Springsillä on noin viisi kertaa Disney Boardwalkin maa-ala.

Disney Springs on myös laajempi kuin Disney Boardwalk. Tämä tarkoittaa, että Disney Springsissä on enemmän nähtävää ja koettavaa kuin Disney BoardWalkilla.

Alla on interaktiivinen kartta, jonka avulla voit määrittää sinulle parhaiten sopivan sijainnin.

🥇Tuomio: Riippuu

Mitä tulee sijaintiin, Disney's BoardWalk on paras, jos vietät aikaa EPCOTissa tai Hollywood Studiosissa, koska voit kävellä siellä tai ottaa veneen. Disney Springsin sijainti sopii parhaiten ajoneuvolla saapuville matkailijoille.

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (7)

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Nähtävyydet

Disney Springs tarjoaa joukon viihdevaihtoehtoja, mukaan lukien House of Blues, Aerophile Balloon Flight ja AMC Movies at Disney Springs 24 elokuvan ystäville.

Marketplace Train Express, Splitsville Luxury Lanes ja viilennyspala ovat myös erityisen suosittuja nuorten kävijöiden keskuudessa.

Disneyn BoardWalkilla ei ole niin paljon viihdevaihtoehtoja kuin Disney Springsissä. Perheet haluavat usein istua keinotekoisella viheralueella, joka sopii lasten kanssa leikkimiseen.

Siellä on Surrey-pyöriä ja paljon pelejä, joita voit pelata, kuten karnevaaleissa.

🥇Tuomio: Disney Springs

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (10)

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Ostoskokemus

Disney-kaupat ovat nykyään tehneet ostoksista helppoa! Taikayhtyeiden ja Genie+ -sovelluksen välillä sinun ei tarvitse tuhlata aikaa odottamiseen useimmissa kassajonoissa.

(Video) ORLANDO, Florida, USA | Know before you go 😉

Perinteisten Disney-myymälöiden lisäksi huomaat, että molemmilla paikoilla on ainutlaatuinen valikoima myymälöitä, mutta nämä kaksi ovat täysin vastakkaisia.

Disney Springsin kaupat ja kaupat

Disney Springs on shoppailijan paratiisi, jossa on kaikkea huippubrändeistä Disney-aiheisiin kauppoihin. Lähes 100 myymälää, voit viettää koko päivän tutustuen niihin!

Tässä on vain esimerkki suosituimmista Disney Springs -myymälöistä:

 • Lego-kauppa
 • Disneyn maailma
 • Disneyn taide
 • D-juna
 • Lululemon
 • Sephora
 • Star Wars Galaktinen etuvartio
 • Star Wars Trading Post
 • Tommy Bahama
 • ZARA
 • Lilly Pulitzer
 • Kate Spade New York

Joitakin huomionarvoisia kauppoja ovat World of Disney ja Art of Disney. Siinä on myös ainutlaatuisia tarjouksia, kuten Marvel Super Hero Headquarters ja Star Wars Galactic Outpost.

Disney Boardwalk -kaupat ja -liikkeet

Vaikka Disney's Boardwalk tarjoaa joitain ostosmahdollisuuksia, ne ovat rajoitettuja Disney Springsiin verrattuna.

Boardwalkissa on muutamia viehättäviä kauppoja:

 • Screen Door General Store
 • Floridan Wyland-galleriat
 • Sormustimet & langat
 • Disneyn hahmokarnevaali

Vaikka Disney's Boardwalk-liikkeet ja kaupat ovat perustarjontaa, ne ovat ainutlaatuisia myymälöitä, joita et löydä tyypillisestä strippiostoskeskuksesta. Disney Springs kuitenkin voittaa helposti Disney's BoardWalkin, jos haluat tehdä ostoksia!

🥇Tuomio: Disney Springs

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (13)

Disney Springs vs Disney Boardwalk: Ruokailuvaihtoehdot

Mitä tulee ruokailuun, sinun ei tarvitse etsiä muualta Disney Springsistä tai Disney BoardWalkista.

Disney Springsin ravintolat ja ruokailut

Disney Springs on gastronominen paratiisi, jossa on monipuolinen valikoima 68 ruokailuvaihtoehtoa nopeista välipaloista fine dining -ruokailuihin.

Tässä on lyhyt luettelo joistakin suosituimmista ruokailuvaihtoehdoistani Disney Springsissä:

 1. VENEHOUSE: Tässä huippuluokan ravintolassa on upeat rantanäkymät, huippuluokan pihvejä, meren antimia ja huomattava valikoima viinejä. Voit myös ottaa rantaristeilyn avintage Amphicar vene.
 2. Morimoto Aasia: Tunnetun Chef Morimoton (Iron Chef America) johtama paikka tarjoaa yleisaasialaisia ​​herkkuja tyylikkäässä kaksikerroksisessa paikassa. Morimoto Asia sopii parhaiten treffi-iltaan ilman lapsia.
 3. Kokki Art Smithin kotiinpaluu: Floridan kulinaarinen perintö on keskeisellä sijalla maatilan tuoreiden ruokien ja kuuluisten kuutamococktailien kanssa. Joitakin suosikkejani ovat Thigh High Biscuits ja Art's Famous Fried Chicken.
 4. Viinibaari GeorgeTäydellinen paikka viinin ystäville, tämä ravintola esittelee laajan viinilistan sekä ihastuttavan valikon pienistä lautasista, kuten niiden herkullisista Crispy Mac & Cheese Bites -tuotteista.
 5. Blaze Fast-Fire’d Pizza: Suosittu paikka nopeille, käsityönä valmistetuille pizzoille, jotka on valmistettu mittatilaustyönä ja kypsennetty täydellisesti kuumassa uunissa. Se on myös yksi edullisimmista aterioista, jotka on valmistettu sinulle Disney Springsissä.
 6. Raglan Road irlantilainen pubi: Pirteä pubi, joka esittelee aitoa irlantilaista ruokaa, elävää musiikkia ja eloisaa tunnelmaa. Vaikka se on kalliimpaa kuin Blaze Fast-Fire'd PIzza, voit saada joitain suosikkeistani, kuten Shepherd's Pie, Bread Pudding ja Irish Soda Bread.
 7. melakala: Aikaisemmin tätä venevajaa kutsuttiin Fultonin rapujen taloksi. Sillä on melko kohtuulliset hinnat; Jotkut suosituimmista ruoista ovat täytetty turska, kampasimpukat ja hummerimaissikoirat.

Suosittelen tekemään ravintolavaraukset etukäteen, varsinkin jos suunnittelet erikoistilaisuutta.

Provinkki:Jos Disney-sovellus sanoo, että varauksia ei ole saatavilla haluamassasi Disney Springs -ravintolassa, tarkista Open Table. Heillä on myös istumapaikkoja joihinkin ravintoloihin.

Jos haluat nopean välipalan tai jälkiruoan, sinun täytyy kokeilla Gideon's Bakehousea. Se on paikallinen perusruoka, jossa tarjoillaan valtavan kokoisia keksejä ja muita erityisiä makeita herkkuja. Tämä kauppa voi olla ruuhka-aikoina erittäin kiireinen.

Vaihtoehtoisesti Ghiradelli Soda Foundation ja Chocolate Shop sekä Vivoli il Gelato ovat myös erinomaisia ​​vaihtoehtoja joko suklaan, jäätelön tai gelaton tarjoiluun.

Disney BoardWalkin ravintolat ja ruokailumahdollisuudet

Rantapromenadin varrelta löydät valikoiman ruokapaikkoja kaikenikäisille ja makuhermoille.

Vaikka Disney's Boardwalk -ruokavalintoja ei välttämättä ole yhtä paljon kuin Disney Springsissä, ne tarjoavat silti useita vaihtoehtoja.

Tässä on joitain harkittavia ruokavaihtoehtoja:

 1. Lentävä kala: Tasokas kalaravintola, joka tunnetaan tuoreista raaka-aineistaan ​​ja innovatiivisista ruoistaan ​​sekä laajasta viinilistasta. Sisustus lisää ripauksen hienostuneisuutta ruokailukokemukseesi.
 2. Trattoria al Forno: Tämä italialainen ruokapaikka tarjoaa runsaan valikoiman klassisia ruokia. Heidän aamiaisensa on erityisen huomionarvoinen, ja se sisältää luonteeltaan ruokailukokemuksen ja herkullisia vaihtoehtoja, kuten avokadopaahtoleipää, frittatoja ja pannukakkuja.
 3. Boardwalk leipomo: Tämä leipomo sopii erinomaisesti nopeaan välipalaan tai makeaan herkkuun, sillä se tarjoilee voileipiä, leivonnaisia ​​ja jälkiruokia.
 4. AbracadaBar: Cocktaillounge, jossa on taianomaisia ​​vivahteita, tarjoilee alkupaloja viehättävässä taikurisalissa. Abra-perunat ovat yksi parhaista vaihtoehdoista.
 5. Big River Grille & Brewing Works: Disney Worldin perheystävällisenä panimopubina se tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman käsintehtyjä oluita ja klassisen amerikkalaisen pubimenun. Vaikka ruoka on vakio, saat suuren valikoiman oluita, jotka myös vaihtelevat sesongin mukaan.

Etsitpä sitten gourmet-ateriaa, rentoa välipalaa tai teemaruokailuelämystä, Disney Boardwalk tarjoaa yhdistelmän ruokailuvaihtoehtoja, jotka lisäävät Disney World -vierailusi taikuutta.

Provinkki:Henkilökohtainen suosikkiravintolani ei todellakaan ole Disney's BoardWalk. Pidän parempana Yachtsman Steakhousesta veden toisella puolella Disney Yacht Club Resortissa herkullisia pihvejä varten (hintaisia).

(Video) Rio Dulce Boat Trip Exploring Lake Izabal & Trying Tapado Soup!!

🥇Tuomio: Disney Springs

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (16)

Missä yöpyä lähellä Disney Springsia tai Disney BoardWalkia

Disney Springs ei itse tarjoa majoitusta. Kuitenkin useat Disneyn omistamat ja kumppanihotellit, kutenja Buena Vista Palace ovat kävelyetäisyydellä.

Disney's BoardWalkilla sen sijaan on majoitusta kiinteistössä. Boardwalk Inn & Boardwalk Villasia kuitenkin kunnostetaan, ja niiden saatavuus saattaa olla rajallinen.

Kuitenkin minun mennä hotelliin onDisney Beach Club Resort. Samassa kiinteistössä on Disney's Yacht Club Resort, jossa on vastaavat tarjoukset.

TheDisney Beach Club Resorton helpon kävelymatkan päässä Disney Boardwalkista, ja sieltä on kuljetus Disney Springsiin. Sinulla on myös nopein sijainti EPCOTiin.

Vaikka molemmissa korkealaatuisissa kiinteistöissä on korkea hintalappu, sinulla on molempien maailmojen parhaat puolet. Haluat ehkä harkita muita vaihtoehtoja, jos budjetti on merkittävä tekijä päätöksessäsi.

💰Provinkki:Disney-hotellien hinnat ovat yleensä parhaat kesäkuukausina. Jos sinulla on joustavuutta aikataulussasi, voit säästää paketin!

🥇Tuomio: Disney BoardWalk

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (18)

Disney Springs tai Disney BoardWalk: Esteettömyys

Mitä tulee saavutettavuuteen, Disney asettaa mielestäni standardin sille, mitä kaikkien yritysten tulisi tarjota ADA-majoituksille. Erilaisista kulkuvälineistä ihanteellisiin kävelyolosuhteisiin voit helposti vierailla Disney Springsissä tai Disney Boardwalkissa.

Disney Springs

Disney Springs on hyvin saavutettavissa, ja siellä on runsaasti pysäköintitilaa ja bussikuljetus Disney World Resortin hotelleista. Se tarjoaa myös venekuljetuksen valituista Disney-hotelleista.

Disney BoardWalk

Disney's BoardWalk on helposti saavutettavissa Disney Yacht Clubissa, Beach Clubissa, Swanissa tai Dolphin Resortsissa. Muissa Disney-lomakohteissa tai muissa paikoissa yöpyville vieraille on saatavilla bussikuljetus tai rajoitettu pysäköintialue.

Mielestäni Disneyn BoardWalk on helpommin saavutettavissa, koska voin helposti kävellä sinne EPCOTista tai veneellä Hollywood Studiosilta. Disney Springs vaatii hieman enemmän suunnittelua, mutta on verrattain saavutettavissa sijainnistasi riippuen.

🥇Tuomio: Disney BoardWalk

Disney Springs vs Disney BoardWalk: Mikä on paras sinulle? (20)

Usein Kysytyt Kysymykset

Voinko kävellä Yacht Clubilta Hollywood Studiosiin?

Kyllä, voit kävellä Disney Yacht Club Resortista. Se on noin 20 minuutin kävelymatkan päässä. Helpoin reitti on kuitenkin veneellä. Se tekee yhden pysähdyksen ennen Walt Disney World Swanin ja Dolphinin luona ennen kuin se jättää sinut Hollywood Studiosin sisäänkäynnille.

Voitko kävellä Dolphinista EPCOTiin?

Kyllä, voit helposti kävellä Dolphinista EPCOTiin sillalta, joka yhdistää Disneyn BoardWalkiin. Näet Boardwalk-kylttejä, jotka suuntaavat suoraan ulos Crescent-järvelle päin. Voit myös mennä vasemmalle ja se vie sinut järven ympäri kävellen Disney Beach Club Resortin ohi matkallasi EPCOTiin.

(Video) What to do in ORLANDO, FLORIDA | International Drive - SO FUN!

Onko Disney BoardWalk sen arvoinen?

Kyllä, Disney's BoardWalk on viehättävä virkistyspaikka 1900-luvun Atlantin rannikkokylässä Walt Disney World Resortin sydämessä EPCOTin ulkopuolella (takasäänkäynti lähellä Ranskaa). Se on myös venematkan tai kävelymatkan päässä Hollywood Studiosista. Neljännesmailin rantakatu on täynnä erilaisia ​​ainutlaatuisia kauppoja, ruokailumahdollisuuksia ja kiinnostavaa yöelämää.

Onko Disney Springs sama kuin Disney BoardWalk?

Ei, Disney Springs ja Disney BoardWalk eivät ole sama Disneyn omaisuus. Disney Springs on Floridan rantakaupungeista inspiroitunut suurempi tasokas ulkona sijaitseva ostos-, ruokailu- ja viihdekeskus. Siellä on yli 100 ravintolaa, kauppaa ja viihdekeskusta laajalla 120 hehtaarin alueella.

Disney BoardWalk puolestaan ​​on pienempi, neljänneksen mailin pituinen puinen kävelykatu, joka on tyyliltään 1900-luvun alun rannikkokaupungin mukaan. Siellä on ainutlaatuisia kauppoja, ruokailumahdollisuuksia ja yöelämää. Vaikka molemmat Disney-alueet tarjoavat ostos-, ruokailu- ja viihdekokemuksia, niiden teematyyli, koko ja erityistarjonta vaihtelevat.

Miten pääset Disneyn BoardWalkiin?

Disneyn BoardWalkiin pääsemiseksi sinulla on useita vaihtoehtoja:

Kävellä: EPCOT tai läheiset Disney Resortit, kuten Disney's Beach Club tai Disney's Yacht Club Resort.

Ystävyyden veneet: Yhdistä EPCOT ja Disneyn Hollywood Studios BoardWalkiin.

Disneyn bussit: Palvele kaikkia Disney-lomakohteita ja voi kuljettaa sinut BoardWalkiin.

Ajaa: Pysäköinti on rajoitettu hotellivieraille tai illallisvarauksen tehneille.

Disneyn siluetti: Voit viedä sen EPCOTiin tai Hollywood Studiosiin ja sitten kävellä tai ajaa Friendship Boatilla BoardWalkiin.

Muista tarkistaa näiden vaihtoehtojen aukioloajat ja saatavuus vierailusi aikana.

Viimeiset ajatukset: Disney Springs vs Boardwalk

Kun päätän Disney Boardwalkin ja Disney Springsin välillä, kokonaisvoittajani onDisney Springs.

Sekä Disney Springs että Disney Boardwalk tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka ovat arvokkaita. Disney Springs on paras vaihtoehto, jos etsit laajaa valikoimaa ostos-, ruokailu- ja viihdevaihtoehtoja.

Disney's Boardwalk puolestaan ​​on täydellinen niille, jotka haluavat hiljaisemman ilmapiirin ja haluavat nauttia viehättävästä vintage-rantatiekokemuksesta kätevän majoituksen lähellä.

Kaikki riippuu mieltymyksistäsi ja kokemuksesta, jonka haluat kokea Walt Disney World -lomallasi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita lue seuraavaksi

Tampa vs Orlando: mikä sopii sinulle parhaiten? 6 tärkeintä vinkkiä
Hilton Grand Vacations at SeaWorld: Lue ennen lähtöä
(Video) CALIFORNIA - Santa Monica & Venice | Los Angeles travel vlog 2
Kaikkien aikojen 100+ parasta Florida-lainausta

FAQs

Which is better Disney Boardwalk or Disney Springs? ›

Final Thoughts: Disney Springs vs Boardwalk

Both Disney Springs and Disney Boardwalk provide unique experiences that are worthwhile. Disney Springs is the best option if you're looking for a vast array of shopping, dining, and entertainment choices.

Is Disney Boardwalk different from Disney Springs? ›

Disney Springs and Disney Boardwalk are not the same. The former is a large dining, entertainment, and shopping destination. The latter is a more intimate area with a limited selection of dining and live entertainment options.

Is it worth visiting Disney Boardwalk? ›

Is the BoardWalk worth visiting? If you have time during your Disney vacation, the Boardwalk is worth visiting. However, those visiting WDW for only a few days may not have time to fit in this entertainment district. As mentioned above, we like to stay in the Epcot resort area right beside the Boardwalk.

What is better Downtown Disney or Disney Springs? ›

While CityWalk is a smart choice as you are leaving the theme parks or if you are staying at Universal Orlando hotels within walking distance, Disney Springs has so much more to offer with more restaurants, shopping and entertainment choices.

Is Disney BoardWalk a deluxe? ›

BoardWalk Inn is a Deluxe Resort and DVC Villa at Walt Disney World, located within walking distance of Epcot and Hollywood Studios on Crescent Lake, with Skyliner gondola, boat, and bus transportation.

Can you just walk around Disney BoardWalk? ›

The Disney World BoardWalk is also one of our favorite places to explore on Disney property that doesn't require a park ticket. That's right, Disney's BoardWalk is not only open to the public, it is also entirely free to enter and there's no obligation to buy anything if you don't want to.

Can non guests visit Disney Boardwalk? ›

If you're looking for a more low key place to spend an evening, Disney's BoardWalk might just be the place to go. You don't need a park ticket or dining reservation to enjoy this charming spot. While there aren't nearly as many dining or shopping options, it's perfect for some relaxing family fun.

What park is Disney Boardwalk closest to? ›

The two Disney World parks that are closest to the Disney World Boardwalk are EPCOT and Hollywood Studios. From EPCOT guests can walk or take the boat service and from Hollywood Studios guests can take the boat service or Disney Skyliner.

Can anyone access Disney Boardwalk? ›

The Disney Boardwalk is closest to Epcot and Hollywood Studios and many of the Disney resorts. So, it's easily accessible and anyone is welcome.

Can you see fireworks from Disney BoardWalk? ›

It is possible to see fireworks from a few different places around Disney's BoardWalk Inn. One of the best viewing spots will be on the bridge closest to Epcot that connects Disney's BoardWalk to Disney's Yacht and Beach Club resorts.

How long is the BoardWalk loop at Disney? ›

If you enjoy jogging while on vacation, here's information regarding which resorts have dedicated trails: Boardwalk Resort: 0.8 mile loop around Crescent Lake. Caribbean Beach Resort: 1.4 mile nature trail that is available for walking, biking and jogging.

Where is Disney BoardWalk free? ›

Disney's BoardWalk itself is absolutely free of charge and open to the public, including non-guests. However, the entertainment venue Jellyrolls has an admission charge. Therefore, you'll need a valid admission ticket to enter any nearby theme parks.

Is Disney Springs a lot of walking? ›

Disney Springs is full of shops and restaurants to enjoy. If you start at one end and walk to the other, you'll have walked 1.83 miles.

What is the deal with Disney Springs? ›

A: Disney Springs is a themed retail, dining and entertainment center inspired by Florida's charming waterfront towns, historic architecture and natural beauty. The sprawling promenade features 4 distinct neighborhoods―The Landing, Marketplace, West Side and Town Center—built around bubbling springs.

Which park is most fun at Disney? ›

#1 – The Best Disney Park – Magic Kingdom

Coming in at number one is the original 1971 Walt Disney World park, Magic Kingdom! Home to the most magical castle on Earth and some of the most classic attractions in theme parks.

Is Disney Springs the same as CityWalk? ›

Disney Springs is an entertainment complex that is located on the east side of Disney World, and CityWalk is Universal Studios' entertainment complex. Although both of them offer shopping, food, and entertainment options for families, they are different from each other in a number of aspects.

Which is the best part to go to a Disney World? ›

Q: What are the three best parks at Disney World? A: The three best Disney World parks are: #1 – Magic Kingdom, #2 – EPCOT, #3 – Animal Kingdom. Unfortunately, Hollywood Studios comes in at fourth on our list because it is very busy with long lines and better suited for teens.

Which Disney park in Florida has the best rides? ›

Magic Kingdom is Disney World Resort's best theme park and the single most popular theme park in the world. It opened in 1971 as Walt Disney World's first theme park and, today, is more popular than ever before. If you love the classic rides, then you'll love Magic Kingdom.

Videos

1. Lumispa IO setup
(Kurt Provost)
2. Staying at Japan's Luxury Disney Hotel🐭 | Tokyo Disney Sea Hotel MiraCosta
(It's Time to Travel🇯🇵 / 旅する時間)
3. They Destroyed Their Childs Life... Abandoned Mansion with a Chilling Tale!
(Bros Of Decay)
4. How To Plan Your Guatemala Trip!
(Go Travel On The Cheap)
5. I Have 100 Days to Defeat Arks Most Hardcore Mod!
(NaturalCauzes)
6. Город БАРСЕЛОНА. Испания или Каталония? Большой выпуск.
(Travel Hub)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Foster Heidenreich CPA

Last Updated: 10/13/2023

Views: 6107

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Foster Heidenreich CPA

Birthday: 1995-01-14

Address: 55021 Usha Garden, North Larisa, DE 19209

Phone: +6812240846623

Job: Corporate Healthcare Strategist

Hobby: Singing, Listening to music, Rafting, LARPing, Gardening, Quilting, Rappelling

Introduction: My name is Foster Heidenreich CPA, I am a delightful, quaint, glorious, quaint, faithful, enchanting, fine person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.