Disney Boardwalk Villas -arvostelu (2023)

Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä mainituilta yrityksiltä. Napsauta minuntiedonantokäytäntö saadaksesi lisätietoja.

Disney's Boardwalk Inn and Villas on Deluxe Resort, joka sijaitsee Crescent Lake -alueella Disney Worldissa. Boardwalk tarjoaa sekä tavallisia deluxe-huoneita että Disney Vacation Club -deluxe-huviloita.

Jos olet edelleen aidalla siitä, missä Disney-lomakohteessa yöpyä, toivottavasti tämä Disney's Boardwalk Inn and Villasin arvostelu auttaa sinua päättämään. Tarkista myösviestini Disney-lomakohteen valitsemisestaauttamaan päätöksentekoprosessissasi. Tämä viesti antaa sinulle tiedot, joita tarvitset ymmärtääksesi eron Disneyn lomakeskuksen luokkien välillä.

Tämä Boardwalk-arvostelu antaa sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset päättääksesi, sopiiko tämä sinulle. Arvostelu kattaa tunnelman ja teeman, huonetiedot ja deluxe-huviloiden pohjapiirrokset, lomakeskuksen mukavuudet ja paljon muuta.

Sisällysluettelo

Boardwalk Inn vs. Boardwalk Villas

Tämän postauksen aikana huomaat, että näitä kahta eri lausetta käytetään. Joten mitä eroa on Boardwalk Innin ja Boardwalk Villasin välillä?

Suurin ero on suurimmaksi osaksi se, että Boardwalk Innissä on Boardwalk Resortin tarjoamat perinteiset "hotellihuoneet". Boardwalk Villas on itse asiassa aDisneyn lomaklubilomakohde. Tästä syystä siellä löytämiäsi huonetyylejä pidetään deluxe-huviloina standardihotellihuoneiden sijaan. Eri huonetyyppejä käsittelevässä osiossa kerrotaan, miten ne eroavat toisistaan.

Löydät kaikki Boardwalk Innin huoneet yhdessä pääaulan siivessä, kun taas Boardwalk-huvilat sijaitsevat vastakkaisessa siivessä.Kaikki lomakeskuksen palvelut ovat majatalon ja huviloiden yhteisiä.

Disney Boardwalk Inn and Villas Atmosphere

Disneyn Boardwalk Inn and Villasin teema perustuu vuosisadan vaihteen Atlantic Cityyn. Ei tällä vuosisadalla, vaan viimeisellä. Kaiken kaikkiaan tämä tehtiin hillitysti ja tyylikkäästi. Boardwalkin aulassa on suuret ikkunat ja holvikatot, jotka luovat avoimen ja ilmavan tunnelman. Takan äärestä löydät joitain kammottavimpia tuoleja, joita olen koskaan nähnyt.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (1)

Boardwalk Inn and Villasin tunnelman todellinen tähti löytyy kuitenkin ulkopuolelta, Boardwalkilta. Itse rantatie on suunniteltu palaamaan takaisin Coney Islandin rantatielle ja siihen liittyvään merenrantahaustoon.

Itse rantatiellä on ravintoloita, kauppoja, Surrey-pyöriä ja elävää viihdettä. Boardwalk on kaunis kävellä päivän aikana, ja se on suosikkitunnelmamme. Mutta rantatie herää eloon yöllä.

Disney Boardwalk Villas Sijainti

Boardwalkin sijainti Crescent Lake -alueella on yksi lomakeskuksen suurimmista myyntipisteistä. Crescent Lake on viehättävä alue Hollywood Studiosin ja Epcotin välissä. Näin voit helposti kävellä molempiin puistoihin. Kyky kävellä takaisin lomakeskukseen pitkän puistopäivän jälkeen on kytkin, ja ehkä suosikkini Boardwalkilla yöpyessäni.

Boardwalk Villas sekä Disney's Beach Clubin ja Yacht Clubin lomakohteet ovat erityisen suosittuja monien festivaalien aikana, joita järjestetään Epcotissa ympäri vuoden. Tämä pätee erityisestiKansainvälinen ruoka- ja viinifestivaali, joka on suosituin kaikista Epcot-festivaaleista. Tästä johtuen Boardwalkin huoneilla on kova kysyntä syksyn aikana.

Disney Boardwalk Inn -kartta

Tämä alla oleva kartta antaa sinulle käsityksen koko Boardwalk Resortin ulkoasusta. Disney Boardwalk Inn on siipi tämän kartan oikealla puolella, kun taas Disney Boardwalk Villas ovat vasemmalla puolella.

Kartta korostaa myös kaikkien rantakadun varrella olevien uima-altaiden ja ravintoloiden sijainnit. Boardwalk Resortiin on yksi linja-autoasema, joka sijaitsee lomakeskuksen edessä.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (2)

Disney Boardwalk Inn -huoneet

Pääaula yhdistää Innin ja Villasin kaksi erillistä siipeä. Täysin paljastaen, yöpyimme Villa-puolella Disney Vacation Clubin kautta, emme Innin puolella, joten meillä ei ole henkilökohtaista kokemusta kyseisestä siivestä tai noista huoneista.

Boardwalk Innin standard-huoneet noudattavat samaa kokoa ja pohjaratkaisua. Ainoa ero niiden välillä on näkökulmassa, joka luonnollisesti vaikuttaa hintapisteeseen. Kaikissa huoneissa on erilaisia ​​kokoonpanovaihtoehtoja (eli 2 queen-size-vuodetta ja leposohva, 1 king-size-vuodejaleposohva jne.), mutta kaikissa standard-huoneissa on enintään 5 henkilöä.

(Video) DISNEY WORLD VLOG | Boardwalk Villas Check-In + Deluxe Studio Room Tour | June 2023

Näkymävaihtoehdot ovat seuraavat: Standard View, Garden View ja Water View. Standard view -huoneista on näkymä Boardwalk Inn -altaalle, puutarhaan tai yhä suositulle parkkipaikalle. Normaalinäkymähuoneen hinta alkaa 439 dollarista/yö.

Puutarhanäköalahuoneista on ennustettavasti näkymä lomakeskuksen ympärillä oleviin puutarhoihin. Puutarhanäköalahuoneen hinta alkaa 465 dollarista per yö. Ja lopuksi Water View -huoneet tarjoavat viehättävimmän vaihtoehdon. Näistä huoneista on näkymät Boardwalk-kadulle ja Crescent-järvelle. Tällä kauniilla näkymällä on hintansa. Vesinäköalahuoneiden yöhinta alkaa 554 dollarista.

Ota huomioon vesinäkymähuoneissa: jos olet kevyt nukkuja ja herkkä melulle, nämä eivät ehkä ole sinua varten. Ei sillä, että Boardwalk koskaan tulisi todella riehuvaksi, mutta Boardwalkista tulee enemmän melua kuin lomakeskuksen muilta alueilta.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (3)

Disney Boardwalk Inn Club -taso

Korkeamman hinnan saamiseksi voit hyödyntää Club Level -huoneita ja liittyä Innkeeper's Clubiin oleskelusi ajaksi. Valittavana on kolme erilaista klubitason huonetyyppiä.

Normaali klubitaso

Ensimmäinen on Standard Club Level -huone. Tässä huonetyypissä on erikokoisia sänkyjä, joihin mahtuu jopa 5 henkilöä. Näkymä Club Level -standardihuoneesta on Boardwalk Inn Courtyard Leisure Pool -altaalle.

Standard Club Level -huoneen hinta alkaa 639 dollarista per yö.

Deluxe Club -taso

Deluxe Club Level -huoneissa vieraille on enemmän tilaa levittäytyä sisään. Huoneessa voi majoittua jopa 6 henkilöä. Tämä saavutetaan lisäämällä erillinen oleskelutila, jossa on ulosvedettävä vuodesohva. Ei ole ovea, joka sulkee tämän alueen makuuhuoneesta, mutta kahden tilan välillä on selkeä jako. Deluxe Club Level -huoneesta on näkymät Boardwalkille ja Crescent Lake -järvelle.

Tietysti tämä lisätila maksaa. Yksi yö Deluxe Club Level -huoneessa alkaa 771 dollarista.

Ulompi rakennus - Puutarhanäkymä Club Level

Tämä klubitason majoitus nostaa asioita ylemmäs. Tähän huoneeseen mahtuu vain 2 henkilöä, mutta se on rakennettu parveksi, jossa on paljon tilaa. Ensimmäisessä kerroksessa on hyvän kokoinen olohuone keittokomeroineen. Sitten portaat ylös löydät king-size-vuoteen ja tilavan kylpyhuoneen. Kaikista näistä huoneista on näkymät Boardwalk Inn Courtyard Leisure Poolille ja puutarhaan.

Tässä huoneessa on kaikista majatalon huoneista kallein hintalappu. Yö tässä suloisessa huoneessa alkaa 830 dollarista per yö.

Boardwalk Inn Innkeeper’s Club

Kaikkien Deluxe Resortissa yöpymisen perusetujen lisäksi Club Level -majoitus antaa sinulle pääsyn Innkeeper's Club -loungeen. Kuten kaikissa Disney Worldin klubitason loungeissa, Innkeeper's Club Lounge tarjoaa asiakkaille paikan rentoutua. Rentoutumisen lisäksi loungessa on tarjolla pieniä aterioita, jälkiruokia ja juomia koko päivän ajan.

Klubitason loungen mukavuus on loistava, ja kaikki tuo "ilmainen" ruoka auttaa täyttämään aukkoja päivän aterioissa.

Club Level antaa sinulle myös henkilökohtaisemman pääsyn Cast-jäseniin, jotka on nimetty tekemään vierailustasi entistä paremman.

Lopuksi, kaikki klubitason yöpymiset missä tahansa Disney Deluxe Resortissa antavat sinulle oikeuden ostaa 3 ylimääräistä nopeaa lippua per puistopäivä. Tämä maksaa 50 dollaria per henkilö per päivä, ja vähintään kolme puistopäivää.

Disney Boardwalk Villa -huoneet

Boardwalk Villa -huoneet sijaitsevat pääaulan vastakkaisen puolen siivessä. Nämä huoneet rakennettiin Disney Vacation Club -huoneiksi, mutta niitä voi varata myös käteisellä.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (4)

Boardwalk Villasin DVC-huoneet noudattavat samaa yleistä muotoa kuin kaikkien muiden lomakeskusten DVC-huoneet. Jälleen kaikissa huoneissa on eri kategorioiden näköalavaihtoehtoja: standardi, puutarha/allas ja rantakatu.

Huomaa, että tutkiessani tätä viestiä huomasin, että vaihtoehdoiksi luetelluilla kassahuoneilla on vain vakionäkymät. Vain Disney Vacation Clubin kautta varatuissa huoneissa on erilaiset näkymävaihtoehdot. Olen oppinut luottamaan Disney World -verkkosivustoon jossain määrin, joten voi olla mahdollista varata käteishuoneita paremmista näkymistä. Olen varannut vain yöpymiseni Boardwalkissa Disney Vacation Club -pisteillä, joten minulla ei ole henkilökohtaista kokemusta käteishuoneista.

Boardwalk Villas -studio

Disney Boardwalk Villas -studioon mahtuu 5 henkilöä. Tämä saavutetaan kahden hengen vuodesohvalla sekä pöydällä, joka taianomaisesti muuttuu kahden hengen vuoteeksi tavallisen queen-size-vuoteen lisäksi.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (5)

Rakastan DVC-studioita, joissa on tämä ominaisuusvetää alasparivuode. Nelihenkiselle perheellemme on se bonus, että jokaisella lapsella on oma sänky. Mutta ehkä suosikkini on sängyn takana piilotettu seinämaalaus. Se on vain niin söpöä!

(Video) Staying Inside Disney Worlds NEWEST Bedrooms At The Boardwalk For My Birthday | Dinner At Yachtsman

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (6)

Boardwalk Villas -studiossa on myös minikeittiö ja kaksiosainen kylpyhuone. Minikeittiössä on pieni jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Kaikki tarvitsemasi lautaset, kulhot ja ruokailuvälineet toimitetaan sinulle.

Huomaa vain:kaikki deluxe-studioiden lautaset ja ruokailuvälineet ovat kertakäyttöisiä. Olin hieman hämmästynyt tästä ensimmäisellä kerralla, mutta olen sittemmin pitänyt tästä ominaisuudesta. Se tarkoittaa, että minulla on vähemmän astioita pestäväksi!

Jopa Boardwalk Villas Studion mukana tulevan pienen minikeittiön lisätoiminto on valtava. Näin voit helposti nauttia erilaisia ​​aamiaisvaihtoehtoja suoraan huoneeseesi. Rahan säästäminen aamiaisissa koko matkan ajan on aina bonus.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (7)

Thekaksiosainenkylpyhuoneessa on pesuallas ulkopuolelta, erillinen ovi, joka johtaa wc:hen ja kylpyammeeseen. Tämä on samanlainen toiminnallinen asettelu kuin useimmat Disney Worldin ympärillä olevista kylpyhuoneista. Kuitenkin kaksinkertaisen turhamaisuuden sijasta Boardwalk Villasin studioissa on vain yksi alaosa.

Boardwalk Villas -studion pohjapiirros

Alla oleva kuva antaa sinulle yleisen pohjapiirroksen kaikista Boardwalk Villas Studio -huoneista. Sohvan ja TV-telineen vieressä olevat katkoviivat osoittavat, missä muut sänkyvaihtoehdot vedetään ulos tai taitetaan alas.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (8)

Boardwalk Villas 1 makuuhuone

Ironista kyllä, Boardwalk Villasin 1 makuuhuoneen huoneet antavat sinulle paljon ylimääräistätilaa,mutta mahtuu vähemmän ihmisiä. Yhden makuuhuoneen huvilan pohjaratkaisuun kuuluu erillinen makuuhuone king-size-vuoteella. Olohuoneessa on vuodesohva. Tietysti pelkkä erillinen makuuhuone antaa enemmän yksityisyyttä kaikille.

Kaikille neljälle hengelle on yksi jaettu kylpyhuone. Kylpyhuoneessa on kuitenkin mahdollisuus erilliselle porealtaalle ja erilliselle suihkulle. Suihku, wc ja jalustainen pesuallas ovat saatavilla erikseen kylpyammeesta ja suuremmasta turhamaisuudesta, mikä mahdollistaa joustavuuden koko perheelle.

Toinen suuri bonus Disney Boardwalk Villasin 1 makuuhuoneen huoneisiin studioiden yläpuolella on täysikokoinen keittiö ja ruokapöytä. Tietenkin keittiö ei ole aivan valtava, mutta siinä on kaikki mitä tarvitset täydellisen perheen aterioiden valmistamiseen. Tämä avaa rahaa säästäviä vaihtoehtoja, jos haluat valmistaa joitain aterioita itse.

Boardwalk Villasin 1 makuuhuoneen (ja 2 makuuhuoneen) huviloiden viimeinen bonus: pesukone ja kuivausrumpu aivan huoneessa! Kaikilla Disney Vacation Clubin jäsenillä on pääsy ilmaiseen pyykinpesutilaan lomakeskuksessa, mutta vain 1 makuuhuoneen ja suuremmilla huviloilla on pääsy siihen huoneisiinsa! Tämän pienen ominaisuuden mukavuus on ilmeinen.

Boardwalk Villas 1 makuuhuoneen pohjaratkaisu

Tässä kuvassa näet selvästi, kuinka suuri neliömäärä kasvaa Boardwalk Villasin 1 makuuhuoneen kanssa verrattuna Boardwalk Villasin studioon. Vaikka sviitissä on vain yksi kylpyhuone, kylpyhuone on kooltaan suuri ja hyvin järjestetty, jotta useat ihmiset pääsevät sisään.

Tässä sviitissä on myös 2 erilaista parveketta, joilla voit syödä aamiaisesi!

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (9)

Boardwalk Villas 2 makuuhuoneen lukitus

Mitä ihmettä on 2 makuuhuoneen lukitus, kysyt? Pohjimmiltaan se on 1 makuuhuoneen huvila yhdistettynä deluxe-studioon yhdeksi suuremmiksi huoneiksi. Deluxe-studion ja yhden makuuhuoneen olohuoneosan välissä on viereinen ovi (joka lukittuu).

Joten, 2-makuuhuone tarjoaa sinulle kaiken, mitä näet yllä kuvauksissa. 2 makuuhuoneen huviloissa voi majoittua jopa 9 henkilöä, ja niissä on keittiö, pesukone/kuivausrumpu, ruokapöytä ja 2 kylpyhuonetta. Tämä sopii mainiosti isommille juhlille, jotka voivat säästää rahaa jakamalla näiden majoituksen kustannukset.

Boardwalk Villas 2 makuuhuoneen pohjaratkaisu

Tämä kuva antaa sinulle paremman käsityksen siitä, miltä 2 makuuhuoneen lukitus näyttää. Näet selvästi, kuinka Boardwalk Villas -studio ja 1 makuuhuone yhdistyvät antamaan sinulle paljon enemmän tilaa (ja 3 parveketta!)

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (10)

Disney Boardwalk 3 makuuhuoneen Grand Villa

Entä jos olet vielä suurempi seurue ja tarvitset jopa 12 henkeä? Sitten 3 makuuhuoneen Grand Villa on vastaus. On selvää, että tämä on valtava huonesarja. Kahdessa makuuhuoneessa on 2 queen-size-vuodetta ja makuuhuoneessa on yksi king-size-vuode. Aina läsnä oleva vuodesohva olohuoneessa täydentää nukkumisvaihtoehtoja.

Tämän avulla saat myös 3 kylpyhuonetta, mikä on, sanokaamme, ehdottoman välttämätöntä, jos yövyt niin monen ihmisen kanssa.

Disney Boardwalk 3 makuuhuoneen Grand Villa -pohjapiirros

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (11)

Suoraan sanottuna tämä pohjapiirros on kuolaamisen arvoinen. Katso koko tuota tilaa! Suuri perhe tai perheen ja ystävien ryhmä mahtuu helposti tähän tilaan mukavasti ja viettää upean matkan. Bonus useiden perheiden asumisesta yhdessä huvilassa on huoneen hinnan jakaminen. Tämä saattaa auttaa tekemään oleskelusta Disney Boardwalkin 3 makuuhuoneen suuressa huvilassa edullisempaa.

(Video) Disney's BoardWalk Resort Background Music - Walt Disney World

Boardwalk Villa Ravintolat

The Boardwalk Inn and Villasin ravintolatilanne on hieman erilainen kuin useimmissa muissa lomakohteissa. Koska Boardwalk itse on teknisesti osa lomakeskusta, kaikki siellä olevat ravintolat ovat helposti saavutettavissa.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (12)

Se tarjoaa itse asiassa Boardwalkin vieraille helpon pääsyn useampaan ravintoloihin, oleskelutiloihin ja leipomoihin kuin kaikki muut lomakeskukset. Aivan Boardwalkista löydätFlying Fish, ainutlaatuinen ruokailukokemus.Olen syönyt Flying Fishissä, ja ruoka siellä on huippuluokkaa. Jos haluat urheilubaarin tunnelman, on ESPN Club.

Trattoria al Forno on italialaistyylinen ruokapaikka, jossa tarjoillaan aamiainen ja illallinen. Siitä on tullut suosittu hahmoateria. Voit myös mennä Big River Grille & Brewing Worksiin.

VarrellaBoardwalkLöydät myös Boardwalk Bakeryn ja Ample Hills Creameryn. Jos olet lukenut minunDisneyn 10 parasta gluteenitonta välipalaa, tiedät rakkauteni Ample Hills Creameryyn.

Kaikki Beach Clubin, Yacht Clubin ja Swan and Dolphinin ruokailumahdollisuudet ovat myös helposti Boardwalkin vieraiden ulottuvilla.

Kuitenkin yksi alue, josta ehdottomasti puuttuu, on hyvä pikapalveluravintolavaihtoehto. Boardwalk Bakeryn lisäksi siellä ei todellakaan ole nopeaa paikkaa aamiaisen tai helpon lounaan nauttimiseen. Tämä on merkittävä haitta kaikille, jotka etsivät nopeaa tai halvempaa ateriaa.

Disney Boardwalk -altaat

Vieraiden käytössä on 3 Boardwalk Villas -allasta. On yksi uima-allas, jota voitaisiin luultavasti pitää Boardwalk Inn -altaana, mutta todella kaikki asiakkaat voivat käyttää kaikkia Boardwalk-altaita. Yksi niistä on melko kuuluisa valtavasta klovniliukumäestä. Tuntuksesi klovneista voivat olla ratkaiseva tekijä siinä, kuinka paljon pidät uima-altaasta vai et…

Luna Park -allas

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (13)

Luna Park Pool on teemana rantakadun karnevaalitunnelmaa ja on pääuima-allasBoardwalkMajatalo ja huvilat. Itse allas on hyvän kokoinen, ja siihen mahtuu useita asiakkaita. Altaan ympärillä on myös runsaasti istumapaikkoja, molemmat pöydätjalepotuoleja.

Luna Park Pool -altaan keskipiste on 200 jalkaa pitkä vesiliukumäki, joka on suunniteltu näyttämään vanhalta puiselta vuoristoratalta. Ja siitätietenkinthejättiläismäinenklovninaama, joka sylkee ihmisiä veteen. Myönnän ensimmäisenä, etten ole suurin klovnien fani, mutta näen tässä huumorin. Ja hauskasta näkökulmasta tyttäreni ei voinut saada tarpeekseen tästä vesiliukumäestä.

Luna Park Pool -alueella on myös sekä lasten allasalue että pieni leikkipaikka pienimpien iloksi. Lastenallas on alle 2 metriä syvä ja tarjoaa nuoremmille lapsille turvallisemman paikan roiskua. Disneyn viralliset tiedot uima-altaasta puhuvat norsupatsaista, jotka suihkuttavat vettä uima-altaaseenuima-allas,ja jopa näyttää kuvan norsusta lastenaltaalla. En ole varma, asennettiinko se sen jälkeen, kun olimme siellä muutama kuukausi sitten, vai onko se poistettu, mutta norsua ei ollut.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (14)

Vapaa-ajan altaat

Lomakeskuksessa on pari vapaa-ajan uima-allasta ihmisille, jotka haluavat rennomman ilmapiirin kuin Luna Park Pool tarjoaa. Molemmissa vapaa-ajan uima-altaissa on myös porealtaita "lisääntyneeseen rentoutumiseen".

En aio valehdella, en edes nähnyt näitä uima-altaita, kun yöpyimme siellä tai kun palasimme lasten kanssa uima-altaalle hyppiessä. Ei ollut mahdollista, että lapseni olisivat luopuneet ajastaan ​​Luna Park Poolissa viettääkseen aikaa vapaa-ajan uima-altaalla. Mutta he ovat siellä lisäallasvaihtoehtoja varten!

Boardwalk-kuljetus

Jos yövyt Boardwalk Villasissa, sinulla on neljä kuljetusvaihtoehtoa: bussi, Friendship-veneet, Skyliner-gondolit ja kävely. Tämä melko pitkä luettelo kuljetusvaihtoehdoista tekee Boardwalk Inn and Villasista (yhdessä Beach Clubin ja Yacht Clubin kanssa) mukavuuden kannalta yhden parhaista lomakohteista.

Bussi

Kuten kaikki muutkin Disney-lomakohteet, bussit ovat ensisijainen kulkuväline. Jos sinun on päästävä Animal Kingdomiin, Magic Kingdomiin, Disney Springsiin tai muihin Disneyn lomakohteisiin, bussit ovat ainoa tapa päästä sinne.

Valitettavasti Boardwalk jakaa busseja ainakin yhden muun lomakeskuksen kanssa Crescent Laken alueella, mutta yleensä useamman kuin yhden. Tämä tietysti lisää ajoaikaa, jos yrität päästä jonnekin tehokkaasti.

Tämän kääntöpuolena on, että jos et halua istua bussissa pidempään kuin on tarpeen matkalla takaisin lomakeskukseesi, voit halutessasi jäädä pois bussista missä tahansa Crescent Laken lomakohteessa (esim. Swan and Dolphin, Beach Club, Yacht Club) ja kävele loppumatka kotiin.

Ystävyyden veneet

Järvellä sijaitsevassa lomakeskuksessa on yksinkertaisesti oltava venekuljetus! Ja näin on todellakin Friendship Boatsin tapauksessa. Ystävyysveneillä on pari eri reittiä, mutta pääreitti lähteeEpcot,Boardwalkille, Beach/Yacht Clubille, Swan and Dolphinille ja lopulta Hollywood Studiosille. Sitten vene peruuttaa sen takaisin Epcotiin.

Friendship Boats tarjoaa rauhallista matkaa järven yli määränpäähäsi. Ja kun sanon verkkaisesti, tarkoitan hidasta. Jos tavoitteesi on päästä Epcotista Hollywood Studiosiin, valmistaudu vain pitkälle matkalle. Mutta se on vankka tarjous pitkän päivän päätteeksi, kun et halua kävellä, mutta loppujen lopuksi kävelypolkujen valitseminen on todennäköisesti nopeampaa.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (15)

Kävelypolut

Mahdollisuus kävellä Boardwalk Resortista sekä Epcotiin että Hollywood Studiosiin on tämän sijainnin ehdoton kohokohta. Tämä on suosikkini kulkuvälineenä Boardwalkilla. Epcotin kansainvälinen portti on ehkä 5 minuutin kävelymatkan päässä, kun taas Hollywood Studios on noin 10 minuutin päässä toiseen suuntaan.

(Video) Disney's Boardwalk Inn Resort - FULL TOUR (Rooms, Food Court, Pools)

Se ei ole vain yksinkertaisesti kätevä, vaan rakastan vain kävellä Crescent Lake -järven ympärillä. Koko alue on vain niin viehättävä ja rentouttava

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (16)

Skyliner Gondolit

Uudet Skyliner Gondolit tarjoavat entistä enemmän kuljetusvaihtoehtoja Disney Boardwalk Innille ja Villasille. Boardwalkille lähin gondoliasema sijaitsee Epcotin kansainvälisellä portilla. Boardwalkin asiakkaat voivat kuitenkin myös helposti kävellä Hollywood Studios -asemalle.

Skylinerillä on myös asemat Caribbean Beach Resortissa, Art of Animationissa, Pop Centuryssa ja uudessa Riviera Resortissa. Rehellisesti sanottuna odotan vain innolla kyydin kyytiä Skylinerin gondolilla kokemuksen ja näkymän vuoksi. Mutta sen lisäksi Skyliner tarjoaa vielä yhden loistavan kuljetuspalvelun Boardwalk Inn and Villasissa.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu

Olen varma, että voit kertoa sen vain lukemalla läpi Boardwalk Resortin perustiedot, mutta olemme VALTAVAT Boardwalkin faneja. Niin paljon, että aiomme palata sinne seuraavalla matkallamme, tällä kertaa tuomalla lapset nauttimaan lomakeskuksesta täysin.

Majoitimme Boardwalk Villas -studiossa, josta on näkymät puutarhaan / uima-altaalle. Itse huone on hyvän kokoinen ja sisustus oli valoisa ja iloinen ripauksella eleganssia. Henkilökohtainen mieltymykseni olisi saada hieman enemmän Disney-teemaa, mutta arvostin siellä olevia Disneyn yksityiskohtia.

Se, että studioihin mahtuu 5 henkilöä, on avain perheellemme. Yleensä pidämme mieluummin lisävuoteen, jotta lasten ei tarvitse jakaa.

Söin aamiaisen parvekkeella joka aamu siellä oleskelumme aikana, ja se oli hienoa. Huoneestamme oli näkymä ihastuttavaan puutarhaan, Joutsenelle ja kanavalle, joka johtaa Hollywood Studiosiin. Se oli loistava tapa aloittaa päiväni.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (17)

Suurin haittapuoli huoneemme sijainnissa oli ERITTÄIN pitkä kävelymatka aulasta huoneeseemme. Kuitenkin aivan huoneemme vieressä oli "salainen" uloskäynti, joka johdatti meidät suoraan Hollywood Studiosiin. Huono puoli oli, että et pääse takaisin sisään, joten sinun on käveltävä aulaan asti päästäksesi takaisin sisään.

On selvää, että kaikki huoneet eivät ole näin pitkiä kävelylenkkejä, vain sattui, että meidän huoneemme oli, joten muista, että se voi olla mahdollista.

Boardwalk Villasin sijaintiarvostelu

Ja tässä päästään Boardwalk Resortin todelliseen arvoon. Yhtä paljon kuin rakastan Wilderness Lodgea ja Magic Kingdom -aluetta yleensä, luulen rakastavani Crescent Lakea vielä enemmän. Pelkästään sijainti on tappava, mutta ympäristö järven ympärillä tekee kaikesta vielä paremman.

Rakastan Crescent Lakessa olemista. Niin paljon, että haluamme vierailla alueella ilman muuta syytä kuin nauttia siitä (ja syödä). Viehättävästä maisemasta nauttimisen lisäksi siellä on niin paljon tekemistä. Itse asiassa minun listani75 asiaa, joita voit tehdä Disney Worldissä puistojen ulkopuolellasisältää useita asioita Crescent Lakesta. Ja suoraan sanottuna, voin lisätä tähän luetteloon lisää.

Niille, jotka rakastavat juosta tai kävellä, rantakatu ja Hollywood-studioiden polut ovat loistava paikka juosta. Haluatko kokea jotain hieman erilaista? Suuntaa Boardwalkille katsomaan esiintyjiä. Etsitkö yöelämää? Jellyrolls on vastaus.

Ja tiedän, että olen maininnut sen aiemmin, mutta on syytä sanoa uudelleen:voit kävellä Epcotiin ja Hollywood Studiosiin! Älä aliarvioi, kuinka kätevää tämä on kokonaismatkallesi.

Viimeiset ajatukset Disney Boardwalk Innistä ja huviloista

Kuten olet varma, että olet huomannut, nautimme todella vierailustamme Disney's Boardwalk Villasissa. Vaikka tämä olisi kaikista surkein lomakohde, sijainti olisi tärkeämpi kuin kaikki muut negatiiviset. Kahteen Disney-puistoon pääsyn helppoutta ei voida korostaa tarpeeksi.

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (18)

DVC-huoneiden sisustus on puhdas ja tyylikäs. Haluaisin enemmän "Disney"-sävyjä. Todettakoon, että olemme kaikki Disney Worldissä syystä, ja useimmat Disney-fanit haluavat, että heidän huoneissaan on selkeämpi Disney-teema.

Suurin huoleni Boardwalkista on nopean palvelun ruokailumahdollisuuksien täydellinen puute. Tämä kritiikki ulottuu todella koko Crescent Laken alueelle. Jokaisessa toisessa lomakeskuksessa on vähintään yksi pikapalveluruokailupaikka, miksi ei Crescent Lake -lomakohteissa? Heillä ei ole edes yhtä pikapalvelua heidän kolmen välillään.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Disney's Wilderness Lodge -arvostelu
  • Erot Disney-kiinteistössä ja muualla yöpymisen välillä
  • Disney World -alennukset

Jos pidät tästä postauksesta, kiinnitä se myöhempää käyttöä varten!

Disney Boardwalk Villas -arvostelu (19)
Disney Boardwalk Villas -arvostelu (20)
(Video) Disney's Boardwalk Resort Villas Complete Tour 2022!

Sinun ajatuksesi

Oletko yöpynyt Disney's Boardwalk Resortissa aiemmin? Pidätkö siitä yhtä paljon kuin minä? Mitä mieltä olet Quick Service -vaihtoehtojen puutteesta? Kerro minulle alla olevissa kommenteissa.

Älä unohda seurata Disney Journey -ohjelmaaPinterestjaFacebookpysyäksesi ajan tasalla kaikista viimeisimmistä uutisista ja päivityksistä.

FAQs

What is the difference between Disney Springs and Disney BoardWalk? ›

Disney Springs is the best option if you're looking for a vast array of shopping, dining, and entertainment choices. Disney's Boardwalk, on the other hand, is perfect for those who prefer a quieter atmosphere and want to enjoy a charming vintage boardwalk experience with convenient accommodation nearby.

When was BoardWalk Villas renovated? ›

Back in 2016, Disney's BoardWalk Villas underwent a lighter refurbishment project which still took nearly a year to complete. However the duration will be heavily dependent upon the volume of resources dedicated to the project.

Is Disney BoardWalk a deluxe resort? ›

BoardWalk Inn is a Deluxe Resort and DVC Villa at Walt Disney World, located within walking distance of Epcot and Hollywood Studios on Crescent Lake, with Skyliner gondola, boat, and bus transportation.

Can you walk to parks from BoardWalk Villas? ›

BoardWalk Villas VIP Top Tips

This resort is conveniently located between both Disney's Hollywood Studios and Epcot. This makes it easy to walk to each park without having to use the boats. Consider walking to Disney's Hollywood Studios and Epcot instead of waiting for the boat.

Videos

1. Disney's BoardWalk Villas | Deluxe Studio Room Tour
(DVC Fan)
2. Staying At Disney’s Boardwalk DVC Villas - Eating At Flying Fish / Fun Park Hopping Day With My Mom
(TheDailyWoo)
3. The SECRET Reasons People Are Booking This Disney World Hotel -- Boardwalk Resort
(DFBGuide)
4. Let's Check Out Disney's BOARDWALK VILLAS 1 Bedroom - Dedicated - Disney Vacation Club
(Luvs 2 Travel)
5. Disney's Boardwalk Inn (BRAND NEW MAY 2023 RENOVATED) Club Level Hotel Room Tour - Garden View
(Travel with Lulu)
6. Disney's Boardwalk Inn - Refurbished Resort View (Standard View) - Room Tour
(Here With The Ears)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated: 07/08/2023

Views: 6103

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.